Colònies Escolars

Tenim un ampli ventall díndrets per realitzar les vostres colónies escolars. Totes elles amb el suport dels nostres monitors especialitzats.

Realizem tant colónies escolars per a primària com per a secundària, i per aquests darrers, especialment els crédits de sintesi. Us oferim un programa d´activitas realitzat am èxit durant tots aquests darrers anys, peró que es pot ajustar a la carta, segons les vostres necessitats. El nostres preus inclouen també, activitats i visites durant les colònies. Els monitors us acompanyaran a la casa de colònies també des de l´escola si ho necessiteu. També, si us cal, podem afegir més monitors extra

Activitats de les colònies

Per realitzar el programa dáctivitats podreu triar entre diferents activitats i tallers, a tal d´exemple:

Les activitats estan calculades per a que no calgui que l´autocar es quedi tots els dies, amb l´estalvi al preu que aixó suposa

Itineraris de natura, estudi de bosc, escola de mar, recerca d´animals, etc..., visitec culturals a museus, ruïnes arqueològiques, etc..., activitats lúdiques (jocs, gimcanes, etc.) i esportives (esports d´aventura, etc...)

Tallers diversos com: Bosses d´olor, punts de llibre, pins de fang, fer pa o melmelada, maquillatges, màscares de guix, papiroflèxia, nusos mariners, caixes niu i menjadores d´ocells, penjolls i polseres, paper reciclat, móbils mariners o planetaris, boles malabars, perfums naturals, etc.

Crèdits de síntesi (ESO)

Per la realització de crèdits de sintesi durant les colònies ens encarreguem de la elaboració del dossier de l´alumne, segons les activitats i llocs a visitar triats durant les colònies. Després enviem al centre escolar un esborrany del crèdit per aprovar o modificar-lo si cal.

Recordeu que l´elaboració del crédit de sintesi és totalment gratuíta i inclou activitats per treballar a l´institut després de les colònies. L´escola si ho necessiteu. També, si us cal, podem afegir més monitors extra.